Εἰκόνα

Chocolate cookies

 

Για 4 άτομα:
150 γρ τσιπς σοκολάτας μαύρη και άσπρη
2 αυγά
125 γρ βούτυρο
150 γρ αλευρι
5 κουταλιές ζαχαρούχο γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 κουταλιές της σούπας σκόνη ζάχαρης
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια σε σκόνη
1 πρέζα αλάτι
Προετοιμασία
1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 ° C. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι. Δουλεύοντας με ένα πιρούνι, μαλακωστε το βούτυρο και το ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα. Προσθέστε τα χτυπημένα αυγά, μετά το μείγμα αλευριού και τελικά τά τσίπς σοκολάτας. Φτιάξτε καί τακτοποιήστε σέ μικρές μπουκιτσες την ζύμη σε ένα φύλλο ψησίματος και ψήστε για περίπου 15 λεπτά. Αφήστε το να κρυώσει πριν το σερβίρισμα.

Advertisements