Εἰκόνα
 
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΜΕΛΙ
 
ΥΛΙΚΑ
1 ΧΤΑΠΟΔΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1 ½ ΚΙΛΟ10 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΝΤΟΜΑΤΑ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΙΑΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΞΥΔΙ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ ½ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΟΝΙΑΚ 1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ 4-5 ΚΟΚΚΟΥΣ ΜΠΑΧΑΡΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΩΤΑ. ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΦΑΡΔΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΕΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΑΝΑ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ.ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΕ ΜΠΟΥΚΙΕΣ.ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΡΑΣΙ, ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, ΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑΥΡΩΤΑ, ΤΗ ΔΑΦΝΗ, ΤΟ ΜΠΑΧΑΡΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΠΙΠΕΡΙ. ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ½ ΩΡΑ, EΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΑΙΜΕΛΩΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
Advertisements